Werkplaats

Is uw bedrijfswagen aan onderhoud, reparatie of apk toe? Zijn uw zomer- of winterbanden aan vervanging toe? Of heeft u technische problemen met uw auto? Ook dan kunt u op ons vertrouwen. Bel voor technische ondersteuning of een vrijblijvende offerte.
Houd uw airco het hele jaar topconditie

Apk, onderhoud, reparatie, accessoires en meer… voor minder!

Als het goed is zien we u niet vaak in onze werkplaats. Maar mocht het nodig zijn dan bent u bij ons aan op het juiste adres! Een goed uitgeruste werkplaats met vakkundige monteurs voorzien van goed gereedschap. Want goed gereedschap is het halve werk zegt men. Wij vinden het belangrijk dat u probleemloos van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt kunt rijden. Maar ook dat u niet teveel betaald. 


Is uw bedrijfswagen toe aan onderhoud of reparatie, dan kunnen wij aan de hand van het kenteken de meeste gegevens inzien. Met deze gegevens en de huidige kilometerstand van uw bedrijfswagen kan onze service-adviseur u vertellen aan welke onderhoudswerkzaamheden het voertuig toe is. De benodigde onderdelen, de tijd die de monteur nodig heeft en de kosten, zijn vaak direct bekend. Vooraf weten waar u aan toe bent is immers wel zo prettig! En als er tijdens de controle van uw auto onvoorziene reparaties noodzakelijk zijn. Dan is het bij Bedrijfswagens Twente een goede gewoonte om direct met contact met u op te nemen. Zo kunnen we samen bepalen wat er aan uw auto gebeurt en komt u dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.


Voor APK, onderhoud, reparatie en andere werkzaamheden zoals airco bijvullen/reparatie aan alle merken bedrijfswagens is Bedrijfswagens Twente het vertrouwde adres! 


Voor een afspraak kunt u contact opnemen op Tel: 053-53 60 145 of via mail werkplaats@bedrijfswagens-twente.nl

Universeel onderhoud bij Bedrijfswagen Twente:

Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Betaalbaar onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Gebruik van originele merk onderdelen

Betrouwbare service voor elke Bedrijfswagen / auto van elke leeftijd

Fabrieksgarantie

Behoud van Fabrieksgarantie

Bedrijfswagens Twente heeft alles in huis om merkonafhankelijk onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat u ook met een nieuwe “bedrijfs” auto terecht kunt bij Bedrijfswagens Twente . Reparaties en onderhoud worden door ervaren monteurs met hoogwaardig gereedschap uitgevoerd. Zo blijft de fabrieksgarantie behouden en kunt u zorgeloos profiteren van de scherpe prijzen van ons Bedrijfswagen center.
 

Onderhoud volgens het boekje

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikt Bedrijfswagens Twente namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. Universeel onderhoud bij Bedrijfswagen Twente Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften Betaalbaar onderhoud met behoud van fabrieksgarantie Gebruik van originele merk onderdelen Betrouwbare service voor elke Bedrijfswagen / auto van elke leeftijd

Airco Service voor bedrijfswagens

Een bedrijfswagen waarvan de airco niet werkt gaat ten kostte van de productiviteit. Daarom is het van belang dat deze goed functioneert, en natuurlijk ook omdat het gewoon veel prettiger rijdt. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie.

Onderhoud

Voorkom een defect aan uw airco door tijdig onderhoud te laten plegen. Per jaar verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor de koeling maar ook voor smering van het systeem. Dus wanneer er onvoldoende koudemiddel aanwezig is kan uw airco beschadigen./p>

Benieuwd hoe uw airco ervoor staat?

Zeker wanneer uw airco al een tijd geen onderhoud gehad heeft is het verstandig om uw airco te laten controleren. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose apparatuur. Ontdekken onze vakkundige monteurs een mankement aan uw airco dan overleggen we met u of u een Airco Servicebeurt wilt laten uitvoeren.

Wie zijn wij