Volkswagen Multivan 4x4 (4motion)

Bent u op zoek naar een Multivan 4x4, dan zoekt u een wagen waarop u kunt vertrouwen, ook buiten de gebaande paden, bij gladheid en voor zware lading. Bovendien staat de Volkswagen Multivan 4MOTION bekend als een perfecte trekker van een aanhanger. De vw Multivan 4MOTION is een 4x4 bedrijfswagen die gemaakt is om een lange tijd mee te gaan en uw werk gemakkelijker en veiliger te maken.

Perfecte grip dankzij Down-hill Assist en sperdifferentieel

Met een Multivan all-wheel drive beschikt u over de ideale bedrijfswagen om zelfs het meest ruige terrein eenvoudig te bedwingen. Ga buiten de gebaande paden met de Multivan vierwielaandrijving en ervaar perfecte grip, op alle wegen.
 

Volkswagen Multivan 4x4 met Down-hill Assist

Dit systeem zorgt ervoor dat u veilig op hellend vlak kunt rijden. Down-hill assist reguleert namelijk de snelheid van de motor en kan als dat nodig is ook remmen.
 

Multivan 4x4 met mechanisch sperdifferentieel

Een (gewoon) differentieel is zoals u wellicht al weet een set van tandwielen dat tussen de wielen zit die aangedreven worden, die ervoor zorgt dat bij het maken van een bocht het binnenste wiel minder snel draait dan het buitenste wiel. Op een terrein met weinig grip kan een wiel met (normaal) differentieel gaan doorslippen, een Multivan met sperdifferentieel voorkomt het doorslippen, doordat er tussen de wielen slechts een beperkt verschil in snelheid wordt toegestaan.
Een sperdifferentieel is naast op de vw Mulitivan 4MOTION vaak te vinden op sportieve auto’s en terreinauto’s.
 

Volkswagen Multivan 4x4 met DSG

De Multivan 4x4 is de enige auto in zijn klasse die voorzien is van een zeventraps DSG versnellingsbak met twee koppelingen. Tevens is dit model beschikbaar met Haldex-koppeling, met als voordelen een lager gewicht en betere besturing.
Ervaar dankzij automatisch schakelen meer comfort op ruig terrein of in winterse omstandigheden
Multivan uitvoeringen met 4motion technologie
De 4MOTION techniek wordt toegepast in de Highline, de Comfortline en Panamericana uitvoeringen van zowel de T5 als de T6 Volkswagen Multivan 4x4.
Ook van de Volkswagen Caravelle en Crafter bestaan uitvoeringen met vierwielaandrijving.

Uw Volkswagen Multivan 4x4 vindt u bij Bedrijfswagens Twente

Bijna dagelijks krijgen we nieuwe en jong gebruikte Multivans 4x4 binnen zodat u altijd de keuze hebt uit een groot aantal T5 en T6 Multivans met 4MOTION.
Kom naar onze showroom of bekijk ons aanbod 4x4 Multivans online, daar vindt u een complete beschrijving van de verschillende Multivans van de opties, van zowel binnen als buitenkant, maar lees u ook over de veiligheid. Naast foto’s bekijkt u er ook een video. Hiermee heeft een een compleet beeld om een weloverwogen keuze te maken voor de nieuwe of gebruikte 4x4 Multivan die het beste bij u past.
 

BPM

Ook onze vierwielaangedreven Mulitivans zijn te leveren in:

 • Grijs kenteken enkele cabine
 • Grijs kenteken dubbele cabine
 • Grijs of geel kenteken rolstoel aangepast.
 • Geel kenteken 7-8 of 9 persoons uitvoering.

Standaard worden onze 4x4 Multivans tot 180.000 km geleverd met

 • Aflever-vloeistofcheck en op peil brengen alle vloeistoffen
 • Controle verlichting
 • Minimaal 3 maanden APK
 • Kenteken op naam zetten
 • Vraag naar onze afleverpakketten
   

Volkswagen Multivan 4x4 leasen

Bij ons kunt u een 4MOTION Mulitivan t5 of t6 ook leasen, voor een scherp lease tarief. Wilt ‘ns vrijblijvend de voordelen ervaren van een Mulitivan met vierwielaandrijving neemt u dan contact op met een van onze verkoopadviseurs Tel:053-53 60 145. Wij geven u graag een advies op maat.