Multifunctionaliteit, eenvoud en uw persoonlijke wensen staan voorop

Rolstoelbus

Bedrijfswagens Twente heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij onze voorraad Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen voor u op maat aan.
3 auto's gevonden (toon/verberg zoekfilters)

Merk

Model

Prijs

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

Carrosserie

Cabinetype

Rolstoelbus

Bedrijfswagens Twente heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen voor u op maat aan. Jaarlijks bouwen onze gespecialiseerde monteurs tal van auto’s om voor onder andere: Particulieren, Taxi bedrijven, Stichtingen, Instellingen en Verpleeghuizen. Ons concept is gebaseerd op kwaliteit, multifunctionaliteit, eenvoud en niet te vergeten uw persoonlijke wensen, want bij ons staat de klant centraal.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het toegankelijk maken van auto’s voor mindervaliden/gehandicapten, die niet goed te been zijn, gemakkelijk en veilig mobiel blijven.


Volkswagen Bedrijfswagens die geschikt zijn voor rolstoel aanpassingen zijn onder andere:

  • Volkswagen Caddy (Puur gemak)
  • Volkswagen Transporter (Degelijkheid ten top)
  • Volkswagen Caravelle (Luxe uitvoering van de Transporter)
  • Volkswagen Multivan (Multifunctionaliteit ten top)
  • Volkswagen Crafter (De grootvervoerder)

Voor eventuele vragen en gedetailleerde wensen over een rolstoelaanpassing, nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Zodat we onder het genot van een kopje koffie uw specifieke wensen kunnen overleggen.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen!

Wie zijn wij