Sinds 1999 is Bedrijfswagens Twente een begrip in de zakelijke wereld als het om "luxe" bedrijfswagens gaat.

Vanuit onze showroom en werkplaats aan de Sluitersdijk 32 in Hengelo, bedienen wij onze klanten en relaties als het om verkoop, lease, onderhoud en reparatie van "Volkswagen" bedrijfswagens gaat!

Zowel ZZP als MKB kennen ons bedrijfswagencenter. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt! Daarom streven wij naast optimale service en kwaliteit naar een prettige vriendelijke en persoonlijke benadering. Onze adviseurs kunnen u van advies voorzien als het gaat om financial/operationele of privat lease, zakelijke investeringen en de bijbehorende belasting voordelen!

Onze monteurs zijn elk voor zich, Volkswagen Bedrijfswagen specialisten die beschikken over de modernste testapparatuur, en staan garant voor veel veilige kilometers.

Wij willen dan ook samen met u en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Uiteraard kunnen wij elk merk of model bedrijfswagen leveren, onderhouden en repareren!

Bij ons bent u op het goede adres voor:

"Volkswagen" Bedrijfswagens, zowel grijs als geel kenteken
 Multivan, Caravelle, Transporter, Caddy en Crafter ruim uit voorraad leverbaar.
Reparatie, Onderhoud, APK en ombouw van alle merken bedrijfswagens
Rolstoel aanpassingen op grijs en geel kenteken
Taxi aangepaste auto’s maximaal 20 personen
Lease in alle vormen mogelijk zoals financiële, operationele of privat lease.

Garantie

Garantie is als je het op veilig wilt spelen, je altijd met een zeker gevoel de weg op kunt!

Fabrieksgarantie

Elke Volkswagen bedrijfswagen is een kwaliteitsproduct dat met zorg is samengesteld. U mag er dan ook veel van verwachten: veiligheid en zekerheid.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de solide waarborgen van de Volkswagen fabrieksgarantie. Bij uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u fabrieksgarantie voor de duur van twee jaar (start bij 0-beurt registratie) zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt - ook zonder kilometerbeperking - voor betaalde reparaties die elke Volkswagen bedrijfswagendealer* uitvoert, en op alle hiervoor benodigde originele Volkswagen-onderdelen.

Over de uitgebreide garantiebepalingen vertelt Bedrijfswagens Twente " de VW bedrijfswagen specialist", u graag meer.

Garantie verlenging

Eventueel is er daarnaast een aanvullende garantie verlenging mogelijk. Deze garantie wordt ondergebracht bij CarGarantie. CarGarantie is een garantie verzekeringsmaatschappij die de garantie overneemt en dus direct zorgt dat het risico niet meer bij de (nieuwe) klant ligt. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan voor een bepaalde looptijd.

De garantie is af te sluiten voor auto’s die op dag van temaanstelling niet ouder dan 9 jaar zijn of niet meer dan 160.000 km hebben gereden . Op de site van CarGarantie kunt u al vast kennis maken met deze organisatie. De CarGarantie gaat in op de dag van tenaamstelling en heeft een looptijd van 6, 12 of maximaal 24 maanden na tenaamstelling.

Ook is het mogelijk CarGarantie af te sluiten op (bedrijfs)- auto's met fabrieksgarantie, deze garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie afloopt en heeft een looptijd van 12 tot maximaal 24 maanden. Deze regeling is niet van toepassing op onze eigen garantie. Voor meer informatie over de Garantie: vraag onze bedrijfswagenadviseurs.

Garantievoorwaarden
Bedrijfswagens Twente 

Elke (bedrijfs)-auto die met een afleverpakket verkocht wordt door Bedrijfswagens Twente heeft vanaf de tenaamstellingsdatum minimaal 1 maand garantie* (mits afgekocht door de klant). 
Auto’s, die verkocht worden onder de  prijs van € 4.500,- excl. btw of meer dan 160.000 km hebben gereden worden afgeleverd zonder enige vorm van garantie**. In overleg is het wel mogelijk deze auto’s af te leveren met een A.P.K of beurt, zodat deze auto’s technisch gezien veilig de weg op kunnen.

Voor onze voorraad auto's zijn de volgende afleverpakketten mogelijk:

Afleverpakket Basis            € 395,- excl. btw
Afleverpakket Plus              € 695,- excl. btw
Afleverpakket Premium     € 895,- excl. btw

De inhoud en voorwaarden van onze garantiepakketten vind u op de detailpagina's van onze voorraad advertenties/auto's.

*    Indien u uw gekochte voertuig zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Bedrijfswagens Twente laat modificeren (bijvoorbeeld tuning/software aanpassing);
vervalt iedere vorm van garantie! Alle vormen van tuning/software aanpassing zijn door
Bedrijfswagens Twente en Volkswagen AG te achterhalen .
** De klant gaat bij het voldoen van de factuur akkoord met de gestelde garantie voorwaarden!

Algemene voorwaarden 
Bedrijfswagens Twente 

Algemene voorwaarden

* Bedrijfswagens Twente is niet aangesloten op het Volkswagen dealer netwerk en kan daarom geen fabrieksgarantie verlenen!

Zoals u van ons mag en kunt verwachten, is het voor ons vanzelfsprekend dat wij in geval van defecten aan de door u bij ons gekochte Volkswagen bedrijfswagen, voor u bemiddelen met de officiële dealer kanalen.

Team Bedrijfswagens Twente

Lars 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Lars
Rien 
Chef werkplaats
053 53 601 45
Mail Rien
BURHAN 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Burhan
Bedrijfswagens Twente
envelopephone-handsetpushpindownloadchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram