Dé VW Bedrijfswagens specialist, sinds 1999

Over ons

Sinds 1999 is Bedrijfswagens Twente "voorheen Auto Center Losser" een begrip in ondernemend Nederland als het om (VW) Bedrijfsauto’s gaat. Als leverancier van veelal, jong-gebruikte bedrijfswagens heeft ons bedrijf een goede reputatie opgebouwd.

Sinds 1999 is Bedrijfswagens Twente een begrip in de zakelijke wereld als het om "luxe" bedrijfswagens gaat. Vanuit onze showroom/werkplaats aan de Sluitersdijk 32 in Hengelo, bedienen wij onze klanten en relaties als het om verkoop, lease, onderhoud en reparatie van "VW"bedrijfswagens gaat! Zowel de ZZP als de MKB, kennen ons Bedrijfswagencenter. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom streven wij naast optimale service en kwaliteit, naar een prettige vriendelijke en persoonlijke benadering. Onze adviseurs kunnen u van advies voorzien als het om Financial/Operational-lease, zakelijke investeringen en "zakelijke"belasting voordelen gaat. Onze monteurs zijn, elk voor zich, Volkswagen Bedrijfswagen specialisten die goed om kunnen gaan met de modernste testapparatuur, en staan garant voor veel veilige kilometers. Wij willen dan ook samen met u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Uiteraard kunnen wij elk merk of model bedrijfswagen leveren, onderhouden en repareren!

Bij ons bent u op het goede adres voor:

"Volkswagen" Bedrijfswagens, zowel grijs als geel kenteken

Zowel de T5 & T6 Multivan, Caravelle enTransporter uit voorraad leverbaar. Maar zeker ook voor de Caddy, Crafter en Amarok. 

Reparatie, Onderhoud, APK en ombouw van alle merken bedrijfswagens

Rolstoel aanpassingen op grijs en geel kenteken

Taxi aangepaste auto’s maximaal 20 personen

Lease in alle vormen mogelijk

En niet te vergeten: Advies op maat.

Wie zijn wij

Garantie

Garantie is als je het op veilig wilt spelen, je altijd met een zeker gevoel de weg op kunt! 

Fabrieksgarantie

Elke Volkswagen bedrijfswagen is een kwaliteitsproduct dat met zorg is samengesteld. U mag er dan ook veel van verwachten: veiligheid en zekerheid. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de solide waarborgen van de Volkswagen fabrieksgarantie. Bij uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u fabrieksgarantie voor de duur van twee jaar (begin 1e toelating) zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt - ook zonder kilometerbeperking - voor betaalde reparaties die elke Volkswagen bedrijfswagendealer* uitvoert, en op alle hiervoor benodigde originele Volkswagen-onderdelen. Over de uitgebreide garantiebepalingen vertelt Bedrijfswagens Twente "
de VW bedrijfswagen specialist", u graag meer.
 

Garantie Bedrijfswagens Twente (ACL/BWT)

Elke (bedrijfs)-auto die verkocht wordt door Bedrijfswagens Twente heeft vanaf de tenaamstellingsdatum 3 maanden garantie (mits afgekocht door de klant). Deze auto’s worden indien nodig, afgeleverd met een nieuwe A.P.K en een afleverbeurt. Deze afleverbeurt houdt in dat wordt gekeken welk onderhoud de auto nodig heeft en dit wordt dan vanzelfsprekend uitgevoerd. Auto’s, die verkocht worden onder de
€ 4.500,00 of meer dan 160.000 km hebben gereden worden afgeleverd zonder enige vorm van garantie. In overleg is het wel mogelijk deze auto’s af te leveren met een nieuwe A.P.K of beurt, zodat deze auto’s technisch gezien veilig de weg op kunnen.


Garantie verlenging

Eventueel is er daarnaast een aanvullende garantie verlenging mogelijk. Deze garantie wordt ondergebracht bij CarGarantie. CarGarantie is een garantie verzekeringsmaatschappij die de garantie overneemt en dus direct zorgt dat het risico niet meer bij de (nieuwe) klant ligt. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan voor een bepaalde looptijd. De garantie is mogelijk voor auto’s tot 9 jaar . Op de site van CarGarantie kunt u al vast kennis maken met deze organisatie. De CarGarantie gaat in op de dag van tenaamstelling en heeft een looptijd van maximaal 24 maanden na tenaamstelling. Ook is het mogelijk CarGarantie af te sluiten op (bedrijfs)- auto's met fabrieksgarantie, deze garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie afloopt en heeft een looptijd van maximaal 24 maanden. Deze regeling is niet van toepassing op onze eigen garantie van 3 maanden. Voor meer informatie over de Garantie: vraag uw verkoop adviseur.

 

Algemene voorwaarden Bedrijfswagens Twente (ACL)

Hier vindt u onze algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

* Bedrijfswagens Twente is geen Volkswagen dealer en kan daarom geen fabrieksgarantie verlenen, wij willen in geval van defecten aan uw VW bedrijfswagen, wel voor u bemiddelen met de officiële kanalen.

Voorwaarden Cashback actie

De Actievoorwaarden zijn geldig voor iedere cashback-consumentenactie (‘Actie’)
Georganiseerd door de besloten vennootschap Auto Center Lossere B.V. / Bedrijfswagens Twente
Bezoekadres: Sluitersdijk 32, 7554 PG in Hengelo (ov)

* De cashback actie geld alleen op auto’s welke uit voorraad geleverd kunnen worden door Bedrijfswagens Twente.

* De cashback lease actie is onder voorbehoud lease akkoord

* De cashback geld tot een maximaal bedrag van € 500,- excl. BTW per maand (maximaal 2 maanden) 
* Het bedrag wordt middels een credit factuur en bankbetaling binnen 15 werkdagen na aflevering van de auto en complete afhandeling van het     leasecontract door ons aan u voldaan.

Rekenvoorbeeld:
Uw maandbedrag is € 425,- per maand met een looptijd van bijvoorbeeld 48 maanden. U ontvangt van ons bij binnen 15 werkdagen na aflevering van de auto een creditfactuur en bankbetaling van de eerste 2 lease termijnen (2 x €425,00 = €850,00 excl. BTW.)

Alle lease termijnen worden door de leasemaatschappij middels een maandelijkse automatische incasso van uw zakelijk rekening geïncasseerd

Deze actie is gelding voor elk goedgekeurde/afgehandelde lease overeenkomst welke via Bedrijfswagens Twente wordt afgesloten.

Indien u niet leaset maar koopt ontvangt u van ons maximaal een cashback van € 500,-
Het bedrag wordt middels een credit factuur en bankbetaling binnen 15 werkdagen na aflevering van de auto door ons aan u voldaan.

Deze actie geldt alleen voor:

Aankopen/aanvragen door consumenten/bedrijven gedaan in de periode van 06-05-2020 t/m 30-06-2020

Deze actie geld niet voor:
Auto gerelateerde bedrijven / garagehouders / autohandelaren / leasemaatschappijen / tussenpersonen en/of intermediairs.
Niet voor reeds afgesloten of lopende (lease)contracten en overeenkomsten afgesloten voor 06-05-2020 of na 30-06-2020.

Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Het bedrag kan alleen per bankoverschrijving aan u worden overgemaakt