Volkswagen Transporter


Dé bestelwagen onder de busjes!

Deze ‘multifunctionele krachtpatser’ Volkswagen Transporter T6.1 is krachtiger dan ooit. Met zijn opmerkelijke laadruimte, royale ruimte en moderne rijhulpsystemen zorgt hij ervoor dat u, uw team en uw uitrusting elke dag met plezier aan het werk gaan. De Transporter was meer dan 70 jaar geleden de oplossing om het gebrek aan transportmiddelen te verhelpen hierdoor is hij nog steeds de bekendste en meest favoriete bedrijfswagen van Europa. Door de jarenlange productie van dit model ligt Volkswagen ver voor op zijn concurrenten. Het uiterlijk en de motoren zijn in de loop der jaren sterk veranderd en verbeterd. Dat maakt de Transporter zoals hij er nu staat!
Meer info over Transporter

Staat uw

 Volkswagen Transporter

 er niet bij?

Bedrijfswagens Twente is constant bezig zijn voorraad op peil te houden. Nieuw bestelde bedrijfsauto's of auto's welke net zijn binnen gekomen staan nog niet geadverteerd op onze website.

Contact onze bedrijfswagenadviseurs voor de actuele bestel en voorraad status.

Team Bedrijfswagens Twente

Lars 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Lars
Rien 
Chef werkplaats
053 53 601 45
Mail Rien
BURHAN 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Burhan


Volkswagen Transporter

Elke dag zorg je ervoor dat je hele team samen met een grote hoeveelheid materiaal, gereedschappen of bezorgingen op zijn werkplek, bij zijn klant of eindbestemming komt. Daarom zorgt de Volkswagen Transporter Van 6.1 ervoor dat ook jij als ondernemer je goed voelt. De ergonomische cockpit, traploos verstelbaar stuur en bestuurdersstoel, on-vervormbare comfortabele kussens en het nieuwe dashboard maken het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende panoramische uitzicht is het gemakkelijker om uw omgeving in de gaten te houden in drukke stadscentra of in de verwarring van bouwplaatsen. Vanuit de parkeerstand gaat hij gemakkelijk op weg naar uw werkplek.

De Volkswagen Transporter TDI kent 4 uitvoeringen. Transporter Baseline, Transporter Trendline, Transporter Comfortline en de Transporter Highline (ook bekend als de” Caravelle”) Van simpele bouwbus tot luxe 5 of 6-persoons dubbele cabine, van transport tot rolstoelbus, met de nieuwe Transporter is elke oplossing mogelijk. De bus kan dus geheel naar wens worden aangepast. Ook is de Volkswagen Transporter in verschillende afmetingen te leveren: Wielbasis 3000 en 3400 mm.

De nieuwe generatie Transporter T6 / T6.1 hebben allen een 2.0  TDI common-rail diesel motor. Deze sterke diesel wordt geleverd met de 110, 150 en 204 pk! Ook is de Volkswagen Transporter T6 / T6.1 te leveren met een 4-motion aandrijving. Deze veilige 4-Motion techniek zorgt ervoor dat alle 4 wielen aangedreven kunnen worden. Zowel de 4-Motion als de voorwiel aangedreven varianten zijn leverbaar met een sterke 7-DSG automaat!


Bedrijfswagens Twente kan volop uit voorraad, snel en tegen zeer scherpe prijzen, nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Transporters in elk gewenst uitvoering leveren!
Bedrijfswagens Twente
envelopephone-handsetpushpinchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram