Volkswagen Caravelle

Luxe, Comfort en optimaal genieten
De hoogwaardige Volkswagen Caravelle T6 en T6.1 zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. De extreem luxe Highline, de comfortabele Comfortline, of het instapmodel de Trendline. Alle modellen zijn te leveren als 8 of 9 persoons geel kenteken en als grijs kenteken dubbele cabine, enkele cabine of als speciaal op maat aangepaste rolstoelbus.

Transmissie

Carrosserie

Cabinetype

Aandrijving

Lengte

Hoogte

Prijs

Bouwjaar

Kilometerstand

× Verwijder filters

Staat uw

 Volkswagen Caravelle

 er niet bij?

Bedrijfswagens Twente is constant bezig zijn voorraad op peil te houden. Nieuw bestelde bedrijfsauto's of auto's welke net zijn binnen gekomen staan nog niet geadverteerd op onze website.

Contact onze bedrijfswagenadviseurs voor de actuele bestel en voorraad status.

Team Bedrijfswagens Twente

Lars 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Lars
Rien 
Chef werkplaats
053 53 601 45
Mail Rien
BURHAN 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Burhan


Volkswagen Caravelle

Wanneer men over professioneel personenvervoer spreekt, duurt het niet lang of zijn naam valt: de Volkswagen Caravelle T6.1. De afgelopen 30 jaar is dit model immers bijna synoniem geworden voor de perfecte shuttle. Zijn kerncompetenties? Comfort en flexibiliteit. Zijn bijzondere vaardigheden? Slimme digitale diensten en een modern infotainmentsysteem. En buiten de kantooruren? Dan wordt het directievoertuig gewoon een kleine bus voor het hele gezin.

Met de Volkswagen Caravelle T6.1 biedt u uw passagiers een plaats op vier wielen waar ze zich even kunnen terugtrekken. En dat in comfortabele omstandigheden: gemakkelijke stoelen met vormvaste kussens, uitstekende geluidsisolatie, led leeslampen, een ontspannen ruimtegevoel met veel vrijheid voor hoofd en benen en veel andere aangename details zorgen ervoor dat uw passagiers al bij het instappen een goed gevoel krijgen.

Chauffeurs hebben tijdens het rijden vaak de handen vol. Daarom zorgen in de Caravelle T6.1 de modernste rijhulpsystemen ervoor dat dit op een ontspannen manier gebeurt. De Lane assist / side assist de in-en uitparkeerhulp, Adaptieve cruise control met front assist, rij en parkeer zijbescherming    en nog veel andere hulpmiddelen helpen u dan ook bij elke rit. Ook zijn in de Volkswagen Caravelle T6.1 veel digitale technologieën ingebouwd, die het rijden comfortabeler maken. We denken daarbij aan de Digital Cockpit met hoge resolutie en met navigatiekaart, draadloos opladen van uw mobile telefoon en (draadloos) Apple Carplay / app connect.

De VW Caravelle T6 (sinds 2015) en de T6.1 (sinds 2019) zijn leverbaar met een krachtige 2.0 liter TDI common-rail motor met een Euro 6DT normering.
2.0 TDI BMT         81 kW / 110 pk               5-Versnellingen
2.0 TDI BMT       110 kW / 150 pk               6-Versnellingen
2.0 TDI BMT       110 kW / 150 pk               7-DSG
2.0 TDI BMT       110 kW / 150 pk               7-DSG 4-MOTION
2.0 Bi-TDI BMT 150 kW / 204 pk               7-DSG
2.0 Bi-TDI BMT 150 kW / 204 pk               7-DSG 4-MOTION

Bedrijfswagens Twente kan volop uit voorraad, snel en tegen zeer scherpe prijzen, nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Caravelles in elk gewenst uitvoering leveren!
Bedrijfswagens Twente
envelopephone-handsetpushpinchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram