Rolstoelbus

Speciaal voor u een bus op maat!

Bedrijfswagens Twente is al jaren en begrip als het om rolstoel aangepaste ‘Volkswagen’ bussen gaat. Wij blijven ons door onze ervaringen sterk ontwikkelen als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij onze voorraad Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen voor u op maat aan.

Meer info over de Rolstoelbus

Staat uw

 Rolstoelbus

 er niet bij?

Bedrijfswagens Twente is constant bezig zijn voorraad op peil te houden. Nieuw bestelde bedrijfsauto's of auto's welke net zijn binnen gekomen staan nog niet geadverteerd op onze website.

Contact onze bedrijfswagenadviseurs voor de actuele bestel en voorraad status.


Rolstoelbussen

Jaarlijks bouwen wij samen met onze gespecialiseerde monteurs tal van auto’s om voor onder andere: particulieren, Taxi bedrijven, stichtingen, zorg- instellingen en verpleeghuizen. Ons concept is gebaseerd op kwaliteit, multifunctionaliteit, eenvoud en niet te vergeten uw persoonlijke wensen, want bij ons staat de klant centraal.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het toegankelijk maken van auto’s voor mindervaliden/gehandicapten, mensen die niet goed te been zijn. Voor ons is het vooral belangrijk dat ze gemakkelijk en veilig mobiel blijven!

Volkswagen Bedrijfswagens die geschikt zijn voor rolstoel aanpassingen zijn onder andere:

  • Volkswagen Caddy (Flexibel, klein en puur gemak)
  • Volkswagen Transporter (Fictieve dubbele cabine Tot maximaal 6 personen incl. rolstoelplaats)
  • Volkswagen Caravelle (Luxe uitvoering en optimaal comfort als geel kenteken, fictieve dub/cab of voor een situatie waarin u zelf wilt rijden tot hand gas- en rem wat ons niet vreemd is.
  • Volkswagen Multivan (Multifunctionaliteit, Flexibiliteit en luxe ten top)
  • Volkswagen Crafter (De ruimte gigant! Mogelijkheid voor meerdere rolstoel plaatsen op zowel geel als grijs kenteken)

Voor al onze mogelijkheden, gedetailleerde vragen of een rolstoelaanpassing op maat, nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Zodat we onder het genot van een kopje koffie uw specifieke wensen kunnen overleggen.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen!
Bedrijfswagens Twente
envelopephone-handsetpushpinchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram