Bedrijfswagens Twente heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen aan.

Multifunctionaliteit, eenvoud en uw persoonlijke wensen staan voorop

Rolstoelbus

Slider
Selecteer VW model of uitvoering

Bedrijfswagens Twente heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen aan.

Rolstoelbus

Bedrijfswagens Twente heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als het om aanpassingen voor rolstoelvervoer gaat. Voornamelijk passen wij Volkswagen bedrijfsauto’s / minibussen aan. Jaarlijks bouwen onze gespecialiseerde monteurs tal van auto’s om voor onder andere: Particulieren, Taxi bedrijven, Stichtingen en Verpleeghuizen. Ons concept is gebaseerd op kwaliteit, multifunctionaliteit, eenvoud en niet te vergeten uw persoonlijke wensen, want bij ons staat de klant centraal.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het toegankelijk maken van auto’s voor mindervaliden/gehandicapten, die niet goed te been zijn, gemakkelijk en veilig mobiel blijven. 

Volkswagen Bedrijfswagens die geschikt zijn voor rolstoel aanpassingen zijn onder andere:

  • Volkswagen Caddy (Puur gemak)
  • Volkswagen Transporter (Degelijkheid ten top)
  • Volkswagen Caravelle (Luxe uitvoering van de Transporter)
  • Volkswagen Multivan (Multifunctionaliteit ten top)
  • Volkswagen Crafter (De grootvervoerder)

Voor eventuele vragen en gedetailleerde wensen over een rolstoelaanpassing, nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Zodat we onder het genot van een kopje koffie uw specifieke wensen kunnen overleggen.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen!

Wie zijn we

Patrick Zeggelink
Patrick ZeggelinkVerkoopadviseur
Lars Wensing
Lars WensingVerkoopadviseur
Rien Veneberg
Rien VenebergWerkplaatschef

Contact

Interesse in een luxe bedrijfswagen? Neem dan nu vrijblijvend contact op of kom naar onze showroom voor advies op maat of een vrijblijvend scherp voorstel!

Contact