Volkswagen Caddy

1 auto gevonden (toon/verberg zoekfilters)

Merk

Model

Prijs

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

Carrosserie

Cabinetype

Volkswagen Caddy

De eerste Volkswagen Caddy rolde in 1983 van de band. Dit model was eerst bedoeld voor de Amerikaanse markt, maar is ook in dit jaar voor Europa geproduceerd.  Met de Volkswagen Caddy kunt u rekenen op alle ruimte, veiligheid en comfort. En bespaart u tegelijk stevig op uw transportkosten. Want de Caddy levert meer koppel en vermogen terwijl hij bijzonder zuinig is met brandstof. Samen met de lage onderhoudskosten en de hoge inruilwaarde zorgt dit voor een voordelige kilometerprijs.

De betrouwbare Caddy heeft er sinds 2007 een grotere broer bij gekregen, de Volkswagen Caddy Maxi. De Maxi biedt het zelfde comfort als de Caddy. De laadruimte daarentegen is bij de Caddy 3,2 m3, terwijl de Caddy Maxi 4,2 m3 aan opslagruimte biedt. In 2010 is de nieuwe Volkswagen Caddy geïntroduceerd genaamd: Caddy GP. De “nieuwe” volkswagen Caddy GP is leverbaar met de verschillende nieuwe EURO V TDI common-rail moteren: 

  • 1.6 TDI 55 kW / 75 pk *
  • 1.6 TDI 75 kW / 102 pk * (ook leverbaar met een 7 traps DSG automaat)
  • 2.0 TDI 103 kW / 140 pk (ook leverbaar met een 4-Motion en 7 traps DSG automaat)

Ook is er een Volkswagen caddy benzine en aardgas te leveren

  • 1.2 TSI benzine 63 kW/ 86 pk
  • 1.2 TSI benzine 77 kW / 105 pk
  • 2.0 Ecofuel (aardgas) 80 kW / 109 pk

* Ook leverbaar met BlueMotion technology

Ook in personenvervoer voelen de broertjes zich thuis. De Caddy combi kan geleverd worden met 5 zitplaatsen terwijl de Caddy Maxi combi zelfs 7 personen van een zitplaats kan voorzien. Dus van bestelauto tot MPV, de Caddy is er in te leveren!!