BWT Customs

Leighton Styling & ABT Aerodynamics 

Leighton Vans Styling

Voor de meeste mensen is Leighton Vans minder bekend dan ABT. Geheel onterecht vinden wij, Leighton heeft een compleet andere uitstraling dan ABT en geeft de Bedrijfswagens een stoere maar toch ook een Sjieke uitstraling. Leighton Vans heeft onderandere voorbumpers, Strakke hoogglans grilles en inzet stukken, achterbumpers, defusers en dak/klep spoilers in het asortiment zitten. vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

ABT Aerodynamics

Een trend van de afgelopen jaren is het stylen / optisch tunen van de Volkswagen Bedrijfswagen. De meest bekende in deze wereld is ABT Tuning en Styling. ABT biedt zowel voor-als achterbumper delen, sideskirts , spoilers, defusers en sportvelgen aan voor de stoere Volkswagen Bedrijfswagen rijder. Al onze voorraad modellen zoals de Multivan, Caravelle, Transporter en de Caddy zijn op wens van de klant samen te stellen.

VELGEN + WIELEN

Tegenwoordig mag een mooie set velgen niet op een Volkswagen bedrijfswagen ontbreken! Veelal zijn onze voorraad bussen voorzien van 18'' fabrieks originele velgen, maar onze klanten willen meer dan standaard of origineel. In de aftermarkt zijn tegenwoordig veel mogelijkheden voor de veelal zware bedrijfswagens. Velgensets welke wij leveren voldoen dan ook altijd aan de fabrieksopgaven en aan de veiligheidseisen welke daar aan gesteld zijn. Eén van de belangrijkste factoren is het draagvermogen van zowel de velg als de banden.
Bedrijfswagens Twente bezuinigd niet op deze punten en biedt alleen de kwaliteit waar we zelf voor staan! Al onze velgen/banden sets zijn leverbaar van 18'' tot 22''.

Verlaging / Luchtvering

Zonder aangepaste vering, haal je nooit het maximale genot uit je optische tuning! Bij een mooie set velgen hoort ook een goedwerkend afgeveerd onderstel. Als er een grote maat velgen gemonteerd wordt is het aan te raden om de bus te verlagen met een Bilstein B14 comfort schroefset, lucht vering of eenvoudige verlagingsveren van Eibach. Het voordeel met een Bilstein comfort schroefset is dat de auto weinig comfort inlevert, de auto is op de mm nauwkeurig te verlagen, zodat het optisch ook 100% klopt. Na het verlagen worden de velgensets opnieuw uitgelijnd aan de auto, dit om te voorkomen dat de banden extra gaan slijten of juist op de verkeerde manier slijten.

Wil je de auto alleen met veren laten verlagen, dan komen de nieuwe velgen optisch beter uit op de auto, alleen gaat dit wel ten koste van het comfort. Dit kan prima alleen adviseren wij binnen de bebouwde kom een rustige rijstijl te hanteren.

Luchtvering is het neusje van de zalm, ook de meest prijzige van allemaal, maar daarentegen rijdt de auto in alle omstandigheden het meest comfortabel. Met een luchtveersysteem zorgt je er mede voor dat de wegligging en de stabiliteit van het voertuig verhoogd wordt, wat de veiligheid en het rijcomfort ten goede komt.

De grootste voordelen van volledige luchtvering zijn:

  • Uw voertuig blijft altijd op de vooraf ingestelde rijhoogte, Deze is tevens lager dan de oorspronkelijke rijhoogte van uw onbeladen voertuig.
  • De wegligging en de stabiliteit van uw voertuig worden verhoogd, wat de veiligheid ten goede komt.
  • De luchtvering filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek waardoor het rijcomfort voor u sterk toeneemt.
  • Heffen en zakken voor makkelijker in- / uitladen

Bedrijfswagens Twente heeft alle kennis in huis om jou van het juiste advies te voorzien!

Hemelbekleding

Bij een stoere sportieve bus mag een donkere hemel natuurlijk niet ontbreken! Wat bij een Audi RS, Volkswagen R, Mercedes AMG of BMW M-pakket een USP is mag in een BWT Custom natuurlijk niet ontbreken! De hemel kunnen we in verschillende kleuren en materialen bekleden, wil je groen alcantara of toch liever antraciet. Of gaat de voorkeur uit naar zwart of rood suède. Bij Bedrijfswagens Twente is alles bespreekbaar. 

Lederinbouw

Tegenwoordig zit er standaard al vaak lederen bekleding in onze voorraad auto's, echter is het mogelijk om het interieur van de bestaande auto een complete make over te geven. Het leder is in bijna alle kleuren te leveren, net als de stiknaden die met verschillende stiksel motieven beschikbaar zijn zoals; Diamond, Honingraat of juist een eigen ontwerp. Ook is elke gewenst logo mogelijk, zelfs je eigen bedrijfslogo kun je in de stoelen laten stikken.
Het is zelfs mogelijk de stoelen in 2 kleuren ta laten bekleden, of in bijvoorbeeld in het leder en alcantara. Het moet wel heel gek zijn als wij geen interieur voor jouw bus hebben!

Sidebars en spoilers

Sidebars

Sidebars zijn er in veel verschillende uitvoeringen, stevig RVS om de zijkant van de auto te beschermen, of juist sidebars voor de sier om je auto op te leuken. Wij zijn leverancier van meerdere merken sidebars, de meest voorkomende zijn de RVS Sidebars die in 3 verschillende varianten/kleuren geleverd worden. Er is keuze uit RVS geschuurd, RVS gepolijst, of RVS met zwarte poedercoat. Voor elk merk en type bedrijfswagen zijn deze leverbaar.

Spoilers

Door een redelijk eenvoudige en betaalbare ingreep zorgen wij er voor dat jouw bedrijfswagen er sportief en uniek uit ziet.
Voor de Volkswagen Bedrijfswagen zoals de Multivan, Caravelle en Transporter met een achterklep of achterdeuren zijn er verschillende spoilers leverbaar, allemaal uniek in hun eigen soort.
Vraag ons naar de mogelijkheden en de prijzen inclusief montage en het spuiten van de spoiler in de gewenste wagen kleur!

Bumper en aanbouw delen in kleur

De nieuwe trend is om de matte inzetdelen van de bumper, zoals grille, mistlampkappen en de ongespoten bumperdelen in het hoogglans zwart of juist in de carrosseriekleur te laten spuiten. Dit geeft een nette en sjieke uitstraling aan elke bedrijfswagen. Ook is het mogelijk om de spiegelkapper, dakantenne, bumpers en handgrepen in elk gewenste kleur te laten spuiten. Ook zie je steeds vaker dat een auto two-tone gespoten of gewrapt is, ook dit regelen wij voor u in elk gewenste kleur, (hoog) glans of juist mat!

Chrome delen in elk gewenste kleur

Chromen delen en logo's welke vaak op de voor, achter en zijkant van de auto zitten kunnen we ook in de diverse kleuren laten spuiten of wrappen.

Raam folie / zonwerend of verduisterend

Tegenwoordig is het ondenkbaar dat een auto met blank glas rond rijdt. De oplossing is simpel en goed betaalbaar. Wij kunnen uw ramen van elke gewenste tint voorzien, zelfs gecertificeerde folie op de voorramen en een zonneband in de voorruit behoren tot de mogelijkheden.

Geluidsinstallaties

Your VW never sounded that good!

Bij een stoere Volkswagen Multivan, Caravelle, Transporter, Crafter of Caddy, hoort natuurlijk een fantastische sound! Natuurlijk is de originele geluidsinstallatie van de Volkswagen Bedrijfswagen prima aan te horen...... Maar, de echte liefhebber wil zijn muziek luisteren alsof het een life concert is.

Bedrijfswagens Twente staat garantie voor een prachtige muziek ervaring in jouw rijdend kantoor. High-end 28 mm tweeters, Dynamic mid-range speakers en een 550 Watts DSP amplifier & subwoofer kit maken van muziek luisteren in jouw auto een waar genot!

De zekerheden van de
Bedrijfswagen Twente Customs

Monage en onderdelen volgens fabrieks specificaties
Custom made, elke VW bus blijft uniek door onze ruime mogelijkheden
Gebruik van hoge kwaliteit onderdelen, voor een lange levensduur
No nonsens aanpak en een goede prijs kwaliteit verhouding, is waar wij voor staan

Team Bedrijfswagens Twente

Lars 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Lars
Rien 
Chef werkplaats
053 53 601 45
Mail Rien
BURHAN 
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Burhan

Team Bedrijfswagens Twente

Rien Veneberg
Chef werkplaats
053 53 601 45
Mail Rien
BURHAN SENKAL
Bedrijfswagenadviseur
053 53 601 45
Mail Burhan
iNFO aLGEMEEN
BedrijfswagenS Twente
053 53 601 45
Mail ons
Bedrijfswagens Twente
envelopephone-handsetpushpinchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram